Valpedagbok Alma drektighet

Første døgnet

Da begynner vi å komme i gang med rutinene.Alma er mye kvikkere i dag, og ser ikke ut til å ha vondt eller være plaget av operasjonen. Det synes jeg er imponerende, tenk å ha et ferskt operasjonssår på magen og så ligger det 12 valper og kjemper om å komme til patrene hennes. Hun får selvfølgelig smertestillende, men likevel.. Hun pusler med valpene og er svært så omsorgsfull, kjapt ut i hagen for å gjøre fra seg og rett inn igjen. Hun har sovet mye i dag,det er bra hun får hentet seg inn etter to harde døgn. Og hun spiser godt heldITavisen.Maten serveres der hun erKul

Valpene er aktive mot maten, og når de er ferdig med å spise ruller de over på siden og sover en stund. Jeg gir dem litt ekstra ved siden av, de er flinke til å suge på flaska også. Så får vi se etterhvert når det går seg til etter fødselen hvor mye det er behov for, følger med på vekta. Men så lenge de er aktive og det er ro i valpekassa tenker jeg de får det de trenger.

Det kommer bilder av en og en valp etterhvert, men jeg må vente til jeg får litt hjelp for å få det til. Blir ikke bra bilder fra valpekassa heller enda, det er liksom bare en mølje med svarte rygger og svarte haler med hvit tupp.