Hverdagen med hundene

Ny sjekk av Epo

Da har Epo hatt en ny runde med smerter og stress og det ser ut som han faktisk har kolikk. Vi har vært på Rising Dyreklinikk i hele dag, han og jeg, og tatt blodprøver og undersøkelse av tarmen hans. Rtg tarmpassasje med kontrast! det var en utfordring, Epo er STA og sterk og den kontrasten skulle han i hvert fall ikke ha i seg. Men det gikk, selv om både rommet, dyret,vetten og jeg var ganske hviflekkete etterpå. Nok kontrast kom inn i hunden til at de så at det var fin passasje, ikke noen svulster eller annet som stoppet. Han er jo ram til å spise mye rart han finner ute, og han har tendens til litt magekatarr fra før så nyttårsstresset har nok gjort sitt. Så nå er det Zolac og skånefor, samt at vi har fått med smertestillende om han skulle få nye anfall. Epo skal ha det bra!
Alle blodprøver var normale, også nyreprøvene. Men det blir likevel litt rart å gi han noe annet enn nyrefor, han har jo stått på streng diett i 3 år. Men, det viktigste er at han har det bra, så da gjør vi det slik. Hva som skjer i framtida vet ingen uansett. Nyereforet er ganske fettholdig, så det er nok sterkt for magen hans.
det var godt å slappe av sammen med "lillebroren" når vi kom hjem, tar på både 2 og 4beinte å være en hel dag hos vetten.