Valpedagbok Alma del 2

Da har alle valpene reist til sine nye hjem  og er klar for å starte sine nye liv. Det meldes at alle har vært trygge og funnet seg fort til rette. Det er fint å høre. Jeg legger ned mye tid på sosialisering av valpene, så det er veldig godt å få slike tilbakemeldinger. Håper de fortsetter å utvikle seg til trygge gode Bernergutter. De går en spennende tid i møte alle sammen, skal bli moro å følge dem videre i livet.

Becka blir igjen her med mor og mormor, hun begynner å tilpasse seg sitt nye liv i flokken uten sine brødre. Kattene på 5 måneder er nok et godt alternativ i så måte.

Da avslutter vi valpedagboken til Alma her, men valpenes sider vil bli oppdatert med bilder også framover for de som ønsker å følge dem videre.

 

Becka blir her hos Gromgutten. Men det er viktig å være ren og pen, samt trene på bading. Så hun fikk sin runde med dusj og føn hun og.
Balto ser litt betuttet ut, han var ikke spesielt glad i å bli dusjet og føner. Nå er han kommet vel hjem til Sarpsborg med Linn-Mari og familien.
Bonzo er på vei hjem til Røros med Therese og Steinar. Det er en lang tur, de meldte fra Elverum i 21 tida at alt gikk greit og at Bonzo koste seg i første møte med snø.
Baltus har dusjet og er klar for å reise til Ås. Sarah, Einar og Odin kommer og henter ham, de har hatt Berner tidligere. Hjemme venter enda en liten tobeint bror.