Hverdagen med hundene

Bernerspesialen i Vestfold 2014

Vi hadde en flott dag i Messehall A i Tønsberg i går, selv om det var litt kaldt. Både Alma og Cera tedde seg fint, både i og utenfor ringen. Og når det er over er det vafler uansett hva dommeren har sagt, det skal være gøy å være på utstilling!
Den danske dommeren Charlotte Høier var en hyggelig og grundig dame som undersøkte både tenner og kropp nøye, det var god trening for jentene!
Alma ble nr 2 i valper 6-9mnd med følgende kritikk:
Sjarmerende tævevalp.Herlig str substans for alder.Tiltalende hode perfekt øreplass.Herlig skalle, stopp. Velfylt bryst, kropp. herlig benstamme. Snygg stabil overlinje. Noe bakhøy for øyeblikket. Rør sig snyggt, stabilt.
Cera fikk Very Good med følgende kritikk:
Passende stor fem tæve. tiltalende uttrykk, men kunne ønsket at hodet hadde mer volum i forhold til størrelse. Hals kunne ønskes lenger. Herlig sterk overlinje. Velvinklet. Ganske velgående. Noe høy haleføring.Fantastisk flott sterk rygg.

Dommeren sa at Cera var litt for stolt av halen sin. Når Cera har halen høyt så er hun glad og da har jeg i hvert fall lykkes med å få henne til å trives i ringen....Kul