Hverdagen med hundene

Epo fjernet kul over øyet

Epo har vært plaget av en kul på øyelokket, trodde først det var en blodblemme, men viste seg å være en talgkjertel. Den ble fjernet på mandag i narkose. Inngrepet gikk greit, men han var ikke så pigg etterpå. Roet seg ikke før langt på kvelden, selv med smertestillende. Vondt å se på, han fant ikke ro, ville ikke spise eller drikke og det var jo så varmt. Fikk til slutt i ham vann med leverpostei, og så gikk det seg til utover kvelden. Heldigvis at jeg hadde avspasering til gode på jobben så jeg kunne være hjemme med han både mandag og deler av tirsdagen.
Han slet med å få tisset og ble ugrei i magen, antagelig pga narkose og smertestillende. Han må ha skjerm de første dagene og skal dryppe øyet i 10 dager.
I dag er han som normalt igjen, god matlyst og pigg på tur, men litt lei skjermen selvfølgelig. Vi drar til Utsjå som planlagt. Med helgedag i morra og fri fredag og mandag blir det mini ferie.Det er meldt finvær og vi skal feier jubileum med naboer og gode venner der oppe i morgen kveld. Maten er klar, og vi gleder oss.