Hverdagen med hundene

Borrelia??

Epo ble dårlig igjen torsdag ettermiddag, ville ikke spise, fant ikke ro, ville ikke på tur og virket stiv og rar i bevegelsene. Var tydelig at det var mer enn varmen som plaget ham. Feber hadde han og, som steg til morgenen på fredag. Jeg valgte derfor å reise hjem sammen med mannen som skulle på jobb. Jeg fikk heldigvis akutt time på Rising selv om de var veldig travle.Blodprøvene viste tegn på infeksjon, men både nyre- og leverprøver var heldigvis fine. Urinprøven var fin. Ører og munn/tenner sjekket vi på mandag når han likevel var i narkose, og der var det heller ingen ting. Øyet var grodd fint og hadde ikke tegn på infeksjon.
Jeg ba dem sjekke borrelia, ettersom han hadde vært så stiv i beveglesen og den var positiv. Æsj! Prøven er sendt videre for å måle titer, i påvente av det har han startet opp med antibiotika, som han da skal ha i 10 eller 21 dager, avhengig av prøvesvaret vi får til uka.
Vi satt på Rising i 3 timer og ventet på prøvesvar og jeg gikk noen runder i tankene, vi får ta en dag om gangen nå. Det viktigste er at Epo ikke skal ha det vondt...
I dag er han heligvis klart bedre, har sovet rolig i hele natt, matlysten er tilbake og han koste seg på tur i dag tidlig. Så kanskje klarer han denne runden og, grommisen min.
Når det er så varmt så har nok hundene det bedre hjemme enn på hytta. Det er alltid et sted i "hundegården" det er skygge, det er kalde fliser og det er kalde rom i kjelleren de kan være i om de vil.