Hverdagen med hundene

Annerledes søndagstur

Har hatt en helg i Oslo med program for de tobeinte på lørdagen. Lunsj på Ekebergrestauranten, tur i skulpturparken og middag hos svoger. Veldig hyggelig bortsett fra at jeg ble syk lørdag kveld og tilbragte kvelden på hotellet med jentene. Vi sov oss gjennom kvelden avbrutt av en tur rundt Valle Hovin.
Søndagen tok vi en tur på Akershus festning før vi reiste hjem. God trening for hundene med masse folk og hunder. Ser at vi nok bør gjøre litt mer av slike ting, ikke bare gå i skogen. Men de var flinke, holdt kontakt og fikk en del oppmerksomhet som de tok på strak labb. Alma bjeffet noe, men langt mindre enn jeg hadde fryktet. Dog fikk hun los på en hest, men det gikk også greit, hun valgte mor framfor hestenKul
Ser at vi nok bør gå litt mer tur rundt hestene på Klosterskogen for å venne henne til dem, gjorde det med Epo og Cera når de var små, men har ikke vært så flink med Alma. Alltid greit å ha noe å trene på, og veldig godt å komme hjem fra slike turer. Nå ligger jentutten og snorker i sofaen etter mange nye inntrykk og opplevelser.