Hverdagen med hundene

Et pusterom i skogen

Dette er en travel uke med en vemodig start. Epo ville vært 8 år 4.mai om han hadde fått være i livet. Jeg flagget alltid på bursdagen hans, det gjorde jeg i år og, takknemlig for gode minner Hjertemen savnet er der fortsatt etter Gromgutten min...
Mandagen var det avslutning på Lundqvist forypningskurs del 2 i Langesund. Tirsdag var Håndhygienens dag, årets travleste dag på jobb for meg. I år var det ekstra hektisk, hadde 3 foredrag og ble intervjuet både av avis, TV og var i direktesending på radio. Slitsomt og litt skummelt, men du verden så moro. Onsdag og torsdag var også travelt på jobb, onsdagen var det atter til Langesund, det var 4.kvelden av Almas agilitykurs. Hun storkoser seg der, elsker hopp og tunneller. I helgen skal jeg med Alma og Cera på konkurransekurs i regi av retrieverklubben, 10-16 både lørdag og søndag.
Men i dag har jeg hatt fri, det har vært strålende sol og jentutten og jeg har vært mange timer i skogen og bare kost oss. Trent litt balansering, hopp og sprett og godbitsøk ble det også og en fin tur. Gjorde godt for kropp og sjel hos både 2 og 4 beinte.