Hverdagen med hundene

Avslutning på LP sesongen

I dag har vi dristet oss på innendørs LP stevne i Drammen Hundepark. Det var over 40 i klasse 1 i dag, så det ble en lang dag på slutten av en travel uke. De ble en 3. premiering på begge to, men selv om resultatene ikke var så veldig mye å skryte av ble det en nyttig erfaring og god trening.

Alma lå perfekt på fellesdekk, det er jeg superfornøyd med. Hun taklet speilet i hallen fint, og selv om hun i perioder var ukonsentrert så tok holdt hun seg unna dommerbordet i dag.
Cera hoppet til 10, men var ellers litt i gå sakte modus så det ble litt mye dobbeltkommandoer. Likevel kom hun noen poeng foran ALma i dag og.

Oppsummering av LP sesongen så har de begge klart 2.premiering som beste resultat i offisielle stevner. Det var det jeg hadde som mål med Alma, samt at jeg skulle få kontroll over mine konkurransenerver i LPringen og der må vi vel si at vi har nådd målet.

Cera er jeg kjempefornøyd med, hun hadde jeg ikke tenkt å starte med i LP en gang, men så startet hun i uoff fordi Alma hadde løpetid og da var hun plutselig veldig "på" og så fortsatte.

Så dette året så har "rallyhunden" Cera gjort det best i LP og "LPhunden" Alma gjor det best i rallyKul
Vi har meldt oss på konkurransekurs i LP etter jul og kommer til å fortsette å trene LP, nå synes jeg det er moro også.