Hverdagen med hundene

Vi har vært på rallyLP stevne i Eidangerhallen i helga. Becka ble nr 5/28 på lørdag, hun fikk 186 p, det var 3.nappet og dermed har hun tittelen RL1. Vi hoppet i det og hun debuterte i klasse 2 på søndag, det var en krevende bane, men vi kom gjennom uten disk og ble nr 9 i klassen. Veldig fornøyd med Becka denne helgen. Alma og Cera diska begge på lørdag, Cera syntes det var en grusomt kjedelig bane så hun streiket litt på enkelte øvelser, men var glad og fornøyd. På søndag gjorde jeg en litt dum stopp i banen, så vi måtte repetere, ellers hadde Alma gått til cert. Veldig fornøyd med hennes løp. Cera hadde fri, men det var en elitebane Cera ville ha storkost seg i, så i ettertid ser jeg at jeg nok valgte feil dag å gå for lille mormor😊
Alma og jeg har vært på rallyLP stevne i Sandefjord i dag. Alma jobbet kjempebra. Jeg surra det litt til så det ble disk, men Alma får vaffel uansett hun. Det var mye bra, vi er på rett vei igjen nå, så jeg er fornøyd likevel. Godt å være hjemme igjen, det var mye vann og vind så litt slitsomt å kjøre i dag.
I dag har Alma, Becka og jeg vært på treningssamling for Bernere i Drammen Hundepark. Det var nyttig og trivelig. Det var 8 tobeinte og 15 Bernere med.Vi trente rallyLP, og det ble også god miljøtrening for Becka. Hun gikk to runder løs i en klasse 2 bane uten å stikke av. Cera og jeg ble enige om at hun hadde det best hjemme, det ble en lang dag, vi dro hjemmefra kl 13 og var ikke tilbake før nærmere 22.30.
Da er vi i gang med rallytrening, i Bø på mandager og på GHK på torsdager. Ikke alle vi rekker pga ekstremt travelt på jobb, men det prioriteres høyt. Becka har startet på grunnferdighetskurs med Catch Hundetrening på onsdagene. Og så trener vi på Fysiovet, Becka og Alma går i vattentrask, Cera får kiropraktikk behandling for å løse opp låsninger og forebygge skader, samt massasje som er mest kos.
Jentutten er klare for et nytt år med trening, konkurranser og ikke minst kos og lange turer i skogen.