Hverdagen med hundene

Vi har hatt en utrolig fin langhelg. Flott vær, fine høstfarger og mange fine turer med hundene. Cera er i bedring og fungerer fint på Onsior, halter nesten ikke og koser seg på tur, hun vil gjerne gå lenger enn hun får lov til, vi øker forsiktig på. Håper det fortsetter slik, jeg har vært redd dette kunne være den siste turen hennes hit. Alma har badet nesten hver dag, hun småjogger meget målbevisst mot badeplassen når vi går på tur, det har vært såpass varmt at det har vært greit med en badepause når vi har gått drøye halvannen time. Det har vært lang tunge på pelsløse Becka og, men hun er ikke så badeglad som Alma😊
LillBecksen, den vesle hesten min fyller 3 år i dag, hvor blir tiden av? Piggy er bestisen og med på det meste, Becka er blitt mye tryggere i forskjellige miljøer Becka, trening hjelper. I sommer brukte vi en del tid på å venne til kløven, men nå er hun komfortabel med den så nå kan vi begynne å fylle den gradvis opp.
Vi fikk en fantastisk ferieuke på Utsjå i august. Flott vær, klare fine augustdager. Becka og Cera liker seg best på kalde fliser i gangen når det er varmt, mens Alma, den lille skyggen min, holder meg med selskap med morgenkaffen. Cera begynte å halte veldig på venstre bakbein på fredag, så vi har fått time hos Meret på Fysiovet i morra. Har ikke lagt merke til at hun har skadet seg, hun gikk en fin tur til Nuten på torsdag, da regnet det og var glatt, så mulig hun har sklidd uten at jeg så det, men fredag morgen ville hun nesten ikke trå på beinet. Det har blitt noe bedre gjennom helgen, hun har tatt det veldig med ro.
Alma og Cera har vært til helsesjekk og fått vaksine i dag. Alt vel med begge to😀
Noen glimt fra helgen. Fredag hadde vi tidlig start, da ble det ikke så mye venting ettersom jeg egentlig var på jobb,så vi kjørte tur/retur til Undrumsdal og gikk kvalikstevne i en litt lang lunsj. Spennende å se premieutdeling på livestream og finne ut at vi kom gjennom😊Lørdag og søndag ble det mer venting, og lørdag var det varmt, så det ble litt kjøling for Alma. Strikketøy er kjekt og ha og tida går fort i selskap med lille Alma.