Hverdagen med hundene

Denne uka har gått veldig greit, det virker som Becka synes det var fint å en til i flokken. Hun er ekstrem tålmodig med Celma, for nå er den lille blitt husvarm og det er mye hopp og sprett og kvasse tenner. Halen til Becka er veldig det stas å henge i, blir det for mye går Becka seg en runde, men kommer tilbake og legger seg ved siden av. Vi begynner å bli mer kjent med Celma og fått litt rutiner i hverdagen. Siste ferieuka nå, på tirsdag er det jobb igjen. Men skal ha litt hjemmekontor og ta ut litt fri så vi skal bruke god tid på å venne de til å være alene hjemme sammen.
I dag har Becka og jeg vært på stevne her i Skien. Jeg har ikke gått stevne siden september i fjor, og det er første stevnet etter Alma døde så det var mye følelser i sving. Men det var godt å være i gang igjen, Becka var glad og leverte hun, ble nr 5 med 178 p. Det var kun 2 p fra napp til klasse 3, og det hører med at vi mistet 3 p fordi jeg snublet i et nummerskilt🙈 Fint å treffe igjen fine folk også. Håper vi snart er tilbake til mer normale tilstander. Foto: Eva Byrkjeland.
I dag har vi vært hos Bjørg, Kennel Apoletano på Notodden og hentet hjem denne lille skjønne jenta. Apoletanos Orabella, her hos oss skal hun hete Celma. Det har vært veldig tomt her med bare Becka. Første møte mellom de to gikk greit, Becka sa klart fra hvem som er sjefen og den lille var helt enig. Det ble fort harmoni i den vesle flokken.
Da har vi hatt drøye 2 uker ferie på hytta og det har vært deilig. Bra turvær, litt sol, litt overskya, lite regn og ikke kokvarmt. Så vi har kost oss og mye på tur. Becka går og går og vi håper å kunne gå til gullmerket for #turhund2021 i år også. Ellers hatt besøk, vært på besøk og bare slappet av og fått ladet etter en hektisk sommer.
I dag er det 11 år siden vi hentet Cera og 2,5 måned siden vi tok farvel med henne. Jeg fikk nesten 11 gode år med den vesle Dronninga❤️ I dag er det 1 år siden Alma og jeg gikk NMfinale i rallyLP. Vi disket med glans men det var stort for oss å starte. 2 måneder etter var hun død. Det er fortsatt helt uvirkelig. Knappe 7,5 år fikk jeg med den lille skyggen min, det var gode år❤️ Så Becka og jeg har mimret i dag, men vi må se framover. Nå venter 4 uker ferie med både blanke dager og dager med planlagt innhold. Det er mye å se fram til😊 Takknemlig for det som har vært og det som kommer.