Hverdagen med hundene

Jeg jobbet veldig mye forrige helg, så det var deilig med en frihelg som startet tidlig på fredag. Becka hadde CU time hos Sanna. Det har vært fint vær og vi har kost oss på lange skogsturer hver dag. Ettersom Cera er 10 år og 11 måneder i dag ble det vaffelpause i skogen på hennes tur. Det har vært slitne, fornøyde jenter om kvelden.
Vi har pusset opp badet og det er blitt mye bedre plass for hundene i dusjen. Cera fikk teste det i dag, hun er ferdig med løpetid og da er det greit å få tatt en dusj. Fungerte veldig bra, hun stod støtt på antisklimatta, og det var mye lettere enn i det trange gamle dusjkabinettet. Etterpå er hun svært fornøyd, tørking med håndkle og føningen etterpå er bare kos.
Becka har vært hos veterinæren igjen. Hun hadde en pinne som satt fast helt innerst i munnen, det var godt å få tatt den ut. Litt groggy etter narkosen var det greit å slappe av i min seng. Seline er god som støttekontakt.Godt med 2 frihelger på rad, det er lenge siden. Vi var på Nissebu i flott vær, så det ble en bra ladehelg med fine turer og strikking i solveggen. Hjemme har vi kjøpt flere tepper på golvet. Cera er en voksen dame og litt stiv i kroppen, men er fortsatt valp i hodet så farten er på topp. Da er det greit å slippe å skli på glatte golv. Fordi hun fortjener det😊🐾🐾
Det er bart og tørt i hagen og endelig kan Becka og Cera være sammen ute på godbitsøk. Det var stas, stor glede og høye haler. Tar litt hensyn, Cera får varme opp litt først i en liten del, Becka får løpe fra seg i en større del av gården før de får løpe sammen. Ble en fin helg i solveggen for matmor også, til tross for mye pollen. Slike dager må bare nytes.
Så ble det endelig litt påskefri, samt at vi tok noen dager vinterferie etterpå så det ble nesten en uke fri. Kom opp på hytta påskaften i knallvær, så da ble verandakos. Dessverre ble det ikke så mye mer av det været, det ble både sterk vind og snø. Men vi koste oss likevel med turer, godissøk, påskestrikken ble ferdig og fikk sett mye påskekrim. Cera har på sine eldre dager blitt var for lyd, så hun likte ikke så godt når det blåste som verst om natta. Men når Mamsen og CeraBamsen sov sammen i stua var det helt greit.