Hverdagen med hundene

Etter å ha jobbet hele julehelgen dro vi på hytta 4.juledag. Da kom også min bor Tor på besøk. Heldigvis at det var greit med besøk til tross for pandemi. Det ble en fin romjul, mye snø som ga god julestemning og fine turer for hundene. Vi tobeinte koste oss med god mat og gode samtaler.
Grunnet jobb med smittesporing feiret vi julehelgen hjemme i år. Det er første gangen siden vi kjøpte hytta at vi ikke var der. Men vi hadde en fin julaften og julehelg.
Det har vært en annerledes adventstid. Mye jobb og sorg over både to- og firbeinte har tappet meg for krefter. Kjøpte derfor adventskalender til Becka og Cera med forslag til nye treningsøvelser hver dag. Det fikk oss i gang og var veldig moro. Det ble ingen ferieuke i desember i år, men to langhelger på Nissebu med adventstrikk, fine turer og god lading. Julekortene ble bestilt tidlig, men pga jobbe hele helgen før jul rakk jeg aldri å skrive og få sendt de.Det vart jul allikevel.
Da feier vi Cera sin 10,5 års dag med stor glede og en god porsjon vemod. Hun er pigg og glad, litt stiv i kroppen, men ellers frisk. Lille klumpelumpen min som i hvert fall ikke får noe mindre egenvilje med åra. Det er vi helt enige om😊
I dag skulle Alma fyllt 7,5 år, men livet ville det ikke slik. Savnet er fortsatt enormt stort ❤️ men de gode minnene begynner å gi litt trøst. Jeg koser meg med Becka og Cera, en Alma var skyggen min og det merkes veldig at hun ikke er der.